Tájékoztatás tagjaink részére

Tagjaink a következőkben hasznos információkra tehetnek szert.

I.

Tűz- és munkavédelmi vizsga: akinek lejár(t), meghosszabbításával kapcsolatban keresse fel Irodánkat!

II.

SIGNAL Biztosító kedvező csoportos balesetbiztosítási szolgáltatást ajánlott tagjaink részére.
Biztosítási szolgáltatások:
– baleseti halál 150.000,- Ft
– baleseti rokkantság 200.000,- Ft
– Kórházi napidíj 500,-Ft/nap
– csonttörés 4.500,- Ft
– súlyos sérülés esetén 21.500,- Ft

Éves biztosítási díja: 360,- Ft/fő/év, melyet tagjaink részére, vállalkozásonként egy főre eső részét az Ipartestület fizet.
A biztosítás kiterjed: az aktív iparosra, alkalmazottra, segítő családtagra és a szakmunkás tanulóra.
Külön térítés ellenében a vállalkozás többi tagját – ha biztosítani kívánja – jelezze igényét Irodánkban. Jelentkezési határidő: május 30.

III.

A nemrég alakult magyar tulajdonú CIG Pannónia Életbiztosító Zrt. olyan javaslattal tud élni mind a munkáltató mind a munkavállalók felé, amely a váratlan eseményekre megoldást nyújt.
A hosszú távú megtakarítás formája az UNIT-LINKED biztosítás, ahol a javasolt futamidő 15-20 év, havi fizető díj 15-20-30 eFt.
Tragikus esemény vagy egyéb váratlan kiadás esetén, a segítségnyújtás mellett, a vállalkozás számára a megtakarítás 100%-ban költségként elszámolható, lejárat után adó- és járulékmentesen az akkori élethelyzetnek megfelelően (lakásvásárlás, autóvásárlás, gyermek életbe való elindítása, vagy nyugdíjként járadék formájában) felvehető.

IV.

Az idei kirándulást június 5-re (szombat) tervezzük, úti cél: Pannonhalma és környéke. A részletes program kidolgozás alatt van, az útiköltség a jelentkezők számától függ. Jelentkezési határidő: május 14.

V.

Ipartestületünk a Budapesti Piac hirdetőújság HIRDETÉSFELVEVŐ HELYE lett március hónaptól.
Ezzel a lehetőséggel kedvező áron hirdethetnek tagjaink Gyál és környékén, valamint a Fővárosban és más régiókban is.

VI.

Az építőipari kivitelezéseknél a 191/2009.(IX.15.) Korm. rendelet a 16.§-a alapján Műszaki Ellenőrt és a 13.§ alapján Felelős műszaki vezetőt kell alkalmazni a kivitelezőknek.
– A 16.§ alapján kötelező Építési műszaki ellenőrt megbízni a külön jogszabály szerint építési engedélyhez kötött építési tevékenység esetén.
Az építési műszaki ellenőr az építőipari kivitelezési tevékenység teljes folyamatában elősegíti és ellenőrzi a vonatkozó jogszabályok hatósági előírások, szabványok, szerződések és a kivitelezési dokumentáció betartását.
– A 13. § értelmében minden építési munkaterületen végzett építési, szerelési munkát felelős műszaki vezetőnek kell irányítani. Ez azt jelenti, hogy minden az adott munkára kivitelezési szerződéssel rendelkező (generál fővállalkozói, alvállalkozói) vállalkozásnak kötelező felelős műszaki vezetőt alkalmaznia.

Fentieknek megfelelő szakirányú végzettséggel rendelkező tagunk, tagjaink részére kedvezményesen vállalja a kivitelezésnél az ellenőri feladatokat.

VII.

Kérnénk tagjainkat, hogy az esetleges változásokat (elérhetőségek: telefon, e-mail, honlap) jelezze felénk, honlapunk frissítése végett!

A felsorolt szolgáltatásainkkal kapcsolatos részletes információt személyesen az Irodánkban kaphat, nyitva tartás: hétfőtől-csütörtökig: 8-16; péntek: 8-12. vagy telefonon: 29/340-516. e-mail: gyip@gyaliipartestület.hu

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s